bamsestøvler

Bamsestøvler er sommerens nyeste hit til alle der kan noget

Hvad skal du have for at købe et par bamsestøvler? Der er ikke mange der kan klare at have støvler på som ligner bamser. Det er noget med at de skal være ekstremt bløde før at man kan gøre noget med dem. Det er ikke alle støvlerne som virkelig kan give den rigtige bamsefølelse.

Hvad er bamsestøvler for mange mennesker?

Jeg ved ikke hvad bamsestøvler kan være for dig som individuel person. Jeg har dog nogle af de bedste bamsestøvler derhjemme og kan derfor sagtens fortælle andre hvad jeg føler for dem. Jeg er en af verdens gladeste personer, når jeg rører ved min sko. Det er en af de bedste følelser i mit liv, når jeg er tæt på mine sko og når jeg kan se hvad de gør ved mit outfit. Jeg ved ikke hvad der skal til for at man kan finde sko der er ca. lige så gode og småkke, som mine støvler. Der er ikke noget jeg påskønner lige så meget og højt, som et par af de støvler jeg har derhjemme. Jeg har mange af mine venner ikke har bamsestøvler, så på den måde er det jo ikke noget der betyder meget for dem. Jeg har dog også mødt mange andre personer, hvor det virkelig er noget der betyder meget for dem. Det er jeg jo en del af, fordi mine betyder jo virkelig meget for mig.

Bamsestøvlerne er for alle de rigtige spillere

Jeg har faktisk en aftale med mine venner, som også har støvlerne at hvis man har støvlerne… er man i hvert fald en rigtig spiller og det er super dejlig at være i kontakt med. Jeg ved at mine venner er store fans af at være rigtige spillere, så det giver god mening med bamsestøvlerne. Jeg har en følelse af at der ikke er mange andre mennesker der er ligeså store spillere, som mine venner.

Hvad vil det betyde for dig hvis du havde en kæreste som havde disse støvler? Det ville måske ikke være super godt, da det er umuligt ikke at være en rigtig spiller hvis man har de her støvler. Det er i hvert fald min oplevelse af hvad det betyder at eje denne ting. Jeg ved ikke med alle mennesker i verden, men sådan er det i min omgangskreds. Vi ses i næste uge mine elskede læsere. Jeg er super glad for alt jeres støtte.