Beklædning biavl

Beklædning biavl – den mest essentielle måde at holde bistederne rene

Hvis ikke du kan holde dine bisteder rene er det fordi du mangler beklædning biavl. Det er en måde at holde dine bisteder mere rene på, fordi du beklæder dem og på den måde bliver de ikke beskidte. Det er ret vigtigt faktisk, for biernes velvære. Hvis de bor i en beskidt hule flytter de bare til en renere. Det er ikke smart da du nok har brugt nogle penge på bierne og husene også. Men det kan du læse mere om her.

Beklædning biavl – til de rigtige spillere

Hvis ikke du er en rigtig spiller, behøver du nok ikke at læse mere om beklædning biavl. Det er ret meget en af de vigtigste ting at have med, når det handler om biavl. Hvis ikke dine bier har det rent i deres huse, bliver de forstyrrede og fokuserer på rengøring. Det har du ikke lyst til som biavler. De skal fokuserer på at producerer honning og ikke andet. Det er den eneste ting dine bier skal lave og du skal altså have dem til at gøre intet andet. Det er derfor du skal have beklædning biavl, ellers gør de ikke arbejdet ordentligt. Det er faktisk også en sikkerheds anordning. hvis ikke deres bistader er beklædte, kan de regne ind i huset og det ødelægger fuldstændigt bierne psyke. Det er ikke noget nogen har lyst til. Så skal du komme tæt på nogle bier der er helt skudt i hovedet fordi de har fået vand.

Beklædning biavl giver dig 1. klasses honning

Så snart du har anskaffet dig din beklædning biavl, er du good to go. Det er kun et spørgsmål om tid før dine bekendte kommer hen og spørger, hvor du får din honning fra. Der er ikke mange følelser der er lige så dejlige som at sige at de er hjemmelavet. Det er en form for boost til din selvtillid. Jeg er i hvert fald altid glad, når nogen komplimenterer mine håndværker skills. Et kompliment er altid dejligt, især når man ikke lige havde forventet den. Det er noget jeg altid har kunne se frem til, når jeg har haft besøgende ovre til kaffe. Når de spørger om jeg har noget at min fantastiske honning bliver jeg da glad. Det er klart man godt kan lide at få lidt ros, når det handler om honning. Jeg er da også ret stolt af det jeg har lavet. Det er dog alt sammen beklædning biavl som har gjort det for mig.