Bymakers.dk

Bymakers.dk kan hjælpe dig, hvis du vil starte din egen virksomhed

Bymakers.dk vil hjælpe dig igennem en periode hvor din firmaer mangler et sted at være. Det er nemlig et sted hvor man kan leje lokaler til små firmaer. Det er også et sted hvor man kan leje mødelokaler og der er masser af fordele ved at vælge Bymakers.dk

Nyt firma? Prøv Bymakers.dk

Det er ikke tvang selvfølgelig, men jeg ville 100% vælge Bymakers.dk, hvis jeg havde et nyopstartet firma i Århus eller omegnen. Det er ikke fordi, der ikke er andre steder jeg kunne være, men det er en af de fedeste og inspirationelle steder. Det er også et sted hvor nye erhvervsdrivende kan netværke, med andre nyopstartede firmaer. Det er derfor et lækkert område for folk med ens interesser og ens håb og måske også problemer.

Lige nu er den virksomhed jeg arbejder for på noget der minder om Bymakers.dk, det hedder bare Firmafabrikken. Det er også et super godt sted, med mange mindre kontorer og mange forskellige firmaer, med mange forskellige mennesker i hver og en. Nogle laver SEO arbejde, hvilket går ud på at gøre virksomheder mere synlige online. Der er andre som laver ikke dødelige guns, som skal bruges til at bedøve dyr eller dumme mennesker, som ikke gider at makke ret måske. Nogle tøser, som ser helt okay ud laver en form for hjemmeside opsætning og klarer det vist meget godt også. Der er også en sundhedsekspert, som ser temmelig godt ud, i forhold til hendes alder. Det kunne jo netop være fordi, at hun faktisk lever sundt og uden alt muligt mcdonald’s eller andet fast food.

Det er et lækkert sted for de fleste at starte op

Hvis du altså ikke har et sted, du selv foretrækker vil Bymakers.dk være godt for din vækst som virksomhed. Det er selvfølgelig ikke alle, som det vil gå skide godt for og nogle firmaer vil gå konkurs, men sådan er det også alle andre steder. I det miljø du vil komme ind i hos Bymakers.dk, vil du kunne drøfte dine problemstillinger med dine medlejere.

Der er også forskellige løsninger, for dig hos dem. Man kan være en daglejer, hvor man kommer der dagligt, men ikke har en fast plads. Det er godt nok kun anbefalet, hvis man er 1-2 mand i firmaet. Hvis man er flere, kan man leje lokaler eller faste pladser i det åbne lokale. Man styrer det hele helt selv.