Kuglehane

En god kuglehane fra Vvsfittings

Kunne du også tænke dig at få bedre kontrol over vandet? Det kan en kuglehane hjælpe dig med. Med en kuglehane kan du selv justere for tempoet på vandet. Om du har brug for lidt vand eller meget vand vil en kuglehane altid gavne dig. Du kan bruge en kuglehane til alle de steder hvor du har et afløb der kan give dig vand, men også hvis du er en af dem som skal renovere et badeværelse eller en gammel kælder.

Vi manglede en kuglehane

Jeg er en af dem som manglede en kuglehane. Vi har et hus hvor vi samtlige steder udenfor, hvor vi har muligheden for få vand ud. Vi bruger disse steder til at hente vand, til vores have, vores store flotte og unikke blomsterbede. Vi bruger også vand til vores hunde og katte som flere gange om dagens skal have vand. Vi valgte at skifte vores gamle kuglehane ud med helt nye på alle vores 5 steder, hvor vi kan få vand fra udenfor. Vores gamle var ret rustne og vi har haft en problemer med at få vand ud af denne grund. Vi købte vores hos vvsfitting, hvor vi kunne få dem til en ret god pris. Vi har ikke haft problemer med vandet siden og det har været rigtig rart, at kunne justerer vandet igen. At vi selv kan justerer vandstyrken er bare en rigtig god fordel for os. For nogen gange, skal vi bruge rigtig meget vand og andre gange skal vi kun bruge lidt.

En god sommer

I og med at vi skriftede vores kuglehane ud, gjorde at vi egentlig synes vores sommer blev rigtig god. Vi kunne sidde i solen og nyde vores børnebørn lege vandkamp med hinanden. Vores børnebørn har haft stor benyttelse af at kunne få meget vand ud af disse kuglehaner, så deres vandpistoler hurtigt kunne blive op. Det har været en fornøjelse at sidde i solen og nyde en is og en kop kaffe uden nogen bekymringer for at skulle skuffe vores børnebørn. Vi vil jo gerne kunne give dem vand i det omfang de havde behov for. Vi anbefaler at alle lige får kigget på deres kuglehaner for at se om de trænger til at blive skiftet ud. Det gavner altså meget i sidste ende.