trailer værksted

Et trailer værksted er en rigtig spillers bedste ven har jeg hørt

Jeg har mange venner, som er rigtige spillere, ligesom mig selv, naturligvis. De har allesammen synes at det var en god idé at køre deres kæmpe trailere ned i en brønd. Det har betydet at de er gået i stykker, hvilket også er derfor at de er har skulle reparere dem, inden deres kone finder ud af det. Det har de gjort på et trailer værksted. Det er faktisk også billigere end man skulle tro har jeg hørt.

Uden et trailer værksted no help

Jeg har som sagt nogle venner der er rigtige spillere og har repareret deres trailere ved et trailer værksted. Det burde jo være det optimale sted at få gjort det henne kan man sige. Det ligger i deres navn at det er her der bliver lavet trailere. Derfor blev jeg heller ikke overrasket over at de fik den lavet næsten bedre end før. Hvad jeg blev lidt overrasket over var, at de sagde at servicen var genialt god. Det er ikke lige noget jeg havde regnet med at høre. Jeg har i hvert fald sjældent fået god service hos et værksted og det er ofte folk der ryger mere end de fleste fabrikkers skorsten. Det er dog ikke det, det handler om, men det handler om at deres trailere er fikset og der var ingen problemer. Det er næsten det bedste overhovedet. At man kan føle sig helt på skideren, men der så kommer nogen og redder det hele for dig. Det er noget jeg virkelig kan “get behind”.

Et trailer værksted for rigtige spillere

Jeg har ikke kunne sige nej tak til at gå ind på et trailer værksted, bare fordi jeg hørte det var godt. Jeg har ikke engang en trailer, men jeg fik god service. Det betyder også bare at jeg helt sikkert vil sige ja tak til at få min fremtidige trailer repareret hos en af dem, hvis det nogensinde skulle være. Det er i hvert fald noget jeg ikke ville sige nej tak til i fremtiden. Jeg ved ikke med jer læsere, men jeg er næsten helt motiveret til at tage ud og skaffe mig en trailer nu. Den eneste grund er vel egentlig fordi jeg ved at jeg vil kunne få en god behandling, hvis den går i stykker. Det har været alt for i dag, min kære læsere. Vi ses igen når jeg føler for at dele mere med jer.