kantafgrænsning

Hvad ville du gøre hvis ikke du kunne lave en kantafgrænsning?

En kantafgrænsning ville være noget af det bedste nogen kunne gøre for mig lige nu. Jeg har ikke de matematiske egenskaber til at kreere den flotte kant som mange haver har. Jeg har brug for nogen som kan måle op for mig og hvis de også kunne gøre resten af arbejdet ville det være cool. Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod det :).

En kantafgrænsning er for de seje og måske spillerne

Jeg ville kalde en kantafgrænsning for noget som ikke bare er smart for alle haveejere. Det er næsten en af de vigtigste dele af at have en have vil jeg sige. Jeg synes ikke ligefrem at det er DEN vigtigste del af haven, men det er da en af de vigtigere dele. Det er nemlig ikke fordi man ikke have en have uden af have en kantafgrænsning, men det hjælper. Det er nemlig en tydelig indikator for om du tager dig af din have generelt. Jeg vil ikke sige at du skal bruge alle dine penge på din have, men du burde da gøre noget ud af den. Den bedste måde du kan gøre den flot at jo netop med denne afgrænsning. Hvis du ikke kan klare at have en kant, fordi det ikke passer til din have er det også cool nok. Det betyder jo bare at du har andre tanker for haven end at skulle gøre den lige og flot.

Hvad er en kantafgrænsning i haven overhovedet?

Det kan godt være at det skulle have været starten af min lille tekst, at forklare det. Det er dog for sent nu, fordi jeg skriver med lynhurtige fingre og kan ikke gå tilbage på noget. Det er næsten mit livsmotto – hvis du har gjort noget så lad være med at gøre det om. jeg har så gjort dette og det er der ikke noget at gøre ved nu. Hvad ville du sige til at jeg begynder forklaringen nu? Fint. En kantafgrænsning er når du laver dine have mere lige. Altså du laver grænser i haven og inddeler de forskellige dele af haven, så det ser mere prof ud. Det er altid fedt at komme ind til en havevandring og se at dem der viser haver har gjort noget godt ud af deres have. Det betyder bare at man ikke skal til at kigge på en amatør, som ikke ved hvad der sker i en have.