Make up box

Make up box’ alternative anvendelser

Jeg er som en mand, med en kæreste der elsker make up, nogle gange lidt et gidsel i mit eget hjem. Det er ikke ret længe siden at kæresten havde været på shoppetur med nogle veninder. Fred være med det, for så for jeg også lov til at købe fiske udstyr. Problemet med dén specifikke shoppingtur, var at hun kom hjem med ikke mindre end 5 box’e til makeup.

Make up box til fiskegrej.

Make up box

Heldigvis var jeg, genial som jeg nu er, ikke længe om at finde en løsning på vores 2 problemer; Hun havde for mange make up box’e og jeg havde købt for meget fiskegrej. Løsningen var selvfølgeligt at jeg brugte et par af hendes kasser til at opbevarer noget af alt mit udstyr i.

Faktisk var det ikke bare smart af mig, at overtage nogle af hendes make up box’e. Der var også en yderst effektiv måde at opbevare meget af mit udstyr på. Jeg kunne pludseligt have alle mine blink hængende i alle de små rum i box’en. Der var en masse små rum som fungerede glimrende til at have forskellige størrelser kroge liggende i.

Jeg skal dog være hurtig til at sige at kæresten ikke syntes at det var en god ide, at jeg fyldte hendes make up box med fiskegrej. Faktisk har hun ikke helt tilgivet mig for det endnu, selvom det er 14 dage siden nu.

Efter en hård dag ved søen, med dit fiskegrej i en make up box, kan du få en afslappende behandling med hot stones. Læs vores artikel om det her.

Andre gode anvendelse af make up box’en.

Efter min lille opdagelse af hvor effektiv make up box’en er, har jeg brainstormet lidt omkring hvad de ellers kan bruges til. Mange forskellige tanker har været inde i mit hoved og vende. Alt fra glaskugler og gogos, hvilket selvfølgeligt er noget legetøj der hører fortiden til. Jeg har også overvejet om de kunne bruges som en alternativ madpakke, men det fungerede ikke rigtigt.

Derfor må min konklusion være at samleobjekter såsom mønter, vil være et godt bud på alternative anvendelser af make up box’en. Samtidigt vil de også være gode til skruer eller søm. Alle former for værktøjer som kræver så dele kan drage anvendelse af de her super smarte og opdelte kasser.