massagestol

Massagestol – til den der fortjener at slappe af

Er du en af de personer, som elsker hårdt og fysisk arbejde? For mig giver det absolut ingen mening. Hvad der derimod giver mening for mig, er at anskaffe sig en massagestol. Det er en sikker måde at sikre sin krop til fremtiden, og sørge for at du ikke bryder sammen inden du bliver 50.

En massagestol til alle – store som små

Det er selvfølgelig ikke fordi at en massagestol er noget der er reserveret for de fysisk hårdt-arbejdende. Det er faktisk også videnskabeligt bevist at en god omgang massage nogle gange ugentligt er godt for blodomløbet. Det er selvfølgelig lig med at hjernen får mere blod og man derfor tænker bedre. Derfor kan en massagestol også være et perfekt køb for de normalt arbejdende danskere der har et kontorjob. Det vil nemlig øge produktiviteten hos individet og dermed også hos virksomheden der arbejdes hos.
Mange chefer har rost mange medarbejdere for at have fået en ny arbejds-mentalitet, mens det egentlig bare har været fordi man har fået en god omgang massage. Det er ikke noget man skal reklamere med, da jeg f.eks. ikke vil have min boss til at vide noget om det. Som overskriften siger, er en massagestol altså noget alle kan – og burde anskaffe sig. Det kan godt være at priserne på en sådan stol er lidt spicy, men det er helt sikkert det værd. Hvis du anskaffer dig en stol i den høje klasse, vil den hurtigt være tjent ind igen, med den lønforhøjelse du sandsynligvis vil få.

Hvordan skal massagestolen bruges?

Der kommer lige en bette guide, til de helt nybegyndende massagebrugere. Det handler om at nyde sin oplevelse, hvilket er let hvis man lader stolen opsluge sig. Du skal læne dig tilbage og stole på at folkene der har bygget og programmeret stolen, har haft forstand nok til at gøre den god.
Ellers skal du selvfølgelig starte med at sætte dig op i stolen og sætte sig så behageligt som muligt. Derefter vælger man program og alt efter hvilken stol du har kan du lave diverse aktiviteter imens du bliver gennemmasseret. Personligt kan jeg læne mig tilbage og se en film eller noget serie som jeg følger med i, da min stol har et indbygget tv.

Det har været min lille forklaring og måske endda anmeldelse af en massagestol. Hvis du kunne lide hvad du læste skal du endelig dele alle steder du kan.