musemåtter

Musemåtter giver nye muligheder – min egen beretning

Det hele startede, da jeg opdagede at der faktisk var noget, som hed computerspil. Det er noget som jeg virkelig blev betaget af og brugte lang tid på. Jeg spillede alt hvad jeg synes der var sjovt. Timon og Pumba, Diablo 3, World og Warcraft. Det hele blev spillet, men aldrig med nogen for for musemåtter. Jeg havde aldrig rørt en musemåtte.

Jeg elsker nu musemåtter

Ikke kun elsker jeg nu mine musemåtter, men jeg har rigtig mange af dem. Jeg fandt dem faktisk i en Bilka tro det eller lad være. Det er jo butikken, som har alt og det ved de vist også godt. I hvert fald, faldt jeg over en helt sort musemåtte, uden noget særligt. Jeg tænkte at det da så lidt dumt ud og hvad skulle man bruge det til. Det fandt jeg så ud af, da jeg læste på æsken. Det kunne gøre min mus mere sikker, når jeg spillede. Det var i hvert fald hvad jeg fandt frem til. Det eneste jeg skulle bruge var denne måtte og jeg ville blive uovervindelig. Det troede jeg i hvert fald. Da jeg senere prøvede min nye måtte, fandt jeg ud af at min mus var FOR sikker. Jeg var vandt til at den nogen gange fløj til Afrika og ikke kom tilbage i lidt tid. Nu gik musen lige hvor jeg sagde at den skulle. Det tog nogle dage at blive vandt til følelsen, må jeg indrømme. Det var dog en dejlig en af slagsen, så slemt var det ikke. Jeg skyndte mig ugen efter ud for at finde musemåtter, som måske var lidt flottere i betrækket.

Mine flotte nye musemåtter

Jeg gik denne gang ikke i Bilka, men Elgiganten. Det kan godt være, at Elgiganten er en dyr og ikke særlig god butik, men musemåtter har de. Da det kune var det jeg skulle bruge, var det okay. Jeg var i hvert fald tilfreds. Det handlede om en Steelseries måtte. Den var helt fantastisk. Det er noget af det bedst jeg længe har købt, må jeg indrømme. Jeg er helt betaget. Hvis ikke jeg havde ne kæreste, ville jeg gifte mig med måtten. Det er helt ubeskriveligt synes jeg. Jeg har i hvert fald ikke haft nogen former for problemer, med mine musemåtter. Det handler bare om at give dem lidt kærlighed og så skal de nok hjælpe din mus på rette vej.