pexrør

Pexrør er din vvs-mands bedste og fedeste ven i alle sammenhænge

Din VVS-mands bedste ven er, som overskriften fortæller dig, et pexrør. Jeg ved personligt ikke meget om hvordan det kan eller skal bruges i en arbejdssammenhæng. Jeg ved bare det normalt er lavet af plastik og at en vvs’er sommetider bruger det i deres arbejde. Det er i hvert fald noget jeg har set et par gange og har synes var ikke så lidt interessant.

Pexrøret er fremtiden for vvs arbejde #guaranteed

Ikke kun fordi pexrøret kan bruges i mange sammenhænge er det en sikker fremtid for vvs arbejdet. Men også fordi det er en mere miljørigtig måde at udføre arbejdet på. Det er nemlig ikke så miljøbelastende at producere. Derudover holder det også en livstid. Hvis man har fået sat et pexrør ind i væggen, skal det ikke ud igen, medmindre huset brænder ned. Det er faktisk også et af de flottere rør indenfor den form for arbejde. Det er dog noget jeg vil komme ind på senere ;).

Hvis ikke man brugte pexrør, ville man jo bruge noget andet og det ville faktisk være værre for miljøet. Det er nemlig ikke mange slags rør som holder i lige så lang tid som dette gør. Det vil altså betyde at man skal betale endnu en gang, når det andet rør skal udskiftes. Det ville være ligesom at skyde sig selv i foden. Hvis ikke du kan lide miljøet burde du ikke skaffe dig dette dejlige rør, men hvis du kan giver det jo sig selv hvad du skal gøre.

Pexrør giver vvs-mænd våde drømme

Hvis du har læst den øverste del ved du at jeg u vil komme ind på hvorfor det er et flot rør. Det er et at de pænere rør, hvis man skal have det stående fremme eller hvis det kommer ud af væggen nogle steder. Det er fordi det ikke er en af de grimme knoklede og støvede gamle ting, men et at de pæneste på markedet. Det er et af de få rør jeg faktisk ville kunne holde ud at se på i længere tid ad gangen. Mit yndlings er selvfølgelig kobberrøret, men det er også dyrere og dårligere for miljøet, da man tager vigtige ressourcer og laver et rør af det. jeg ville vælge pexrøret alle dage i ugen og alle dage i året. Det er en sikker vinder hvis man spørger mig.

Det har så været mit “review” af det her smarte rør.