Viparspectra

Viparspectra LED lys

Viparspectra LED lys er designet til at give et højt niveau af PAR som er mere end ideel til indendørs gartnerier og grows, fra peberfrugter til medicinske planter. Viparspectra har tilpasset deres lys spektrum for at optimere plantevæksten og for at øge udbyttet, mens de bruger mindre energi og reducerer driftsomkostningerne sammenlignet med traditionelle gartneriteknologier. Med 10 års ekspertise og
udvikling anerkendes Viparspectra som et af de mest holdbare LED-vækstlys på markedet i dag, og er meget efterspurgt.

Viparspectra som ønsker at forpligte sig til at levere kvalitetsprodukter og tilbyde den bedste værdi.

Hos Viparspectra eller hos din lokale gro shop vil de altid hjælpe med dine spørgsmål om, hvordan du justerer dit lys for den bedste sundhed og vækst af dine planter. Brug af ledningsarmaturer er ikke raketvidenskab, men der er nogle grundlæggende ting, du virkelig bør forstå om lys og planter, hvis du vil have en vellykket høst, mens du bruger denne form for belysning.

Hos Viparspectra arbejder der et team bestående af personer, der arbejder inden for ingeniør-, design-, marketing-, produktions- og garantitjenester. De er producenter med øje for hvad forbrugeren ønsker og mangler, og derfor ved de hvad du har brug for og hvad du vil have. Grundlaget for dette firma er bygget på forbedringen af ​​den hydroponiske hobby kultur.

Mangler du planteskilte til at organisere din have? Så læs med her.

Produkt beskrivelse

Viparspectra grow light Reflektor Series er videnskabeligt konstrueret til at holde balancen mellem PAR / Lumen Output og dækning. Hemmeligheden bag Viparspectra LED-succes er det optimale fulde spektrum, der giver planter, Vega og blomst. Alt hvad de ønsker i det naturlige sollys. Denne type lys giver dig det fulde spektrum, som imiterer solens lys så meget som muligt. Her får du det blå, røde og hvide spektrum!

Viparspectra LED Grow Light, med dens optimalt fuldspektret layout, reflektor design og fremragende varmeafledning system, er ideel til alle former for indendørs planter, både til vega og blomst – JA alle vækststadier. Denne type lampe er 70% køligere end en (HID) -lampe med revolutionerende aluminiumkølesvindelåse og højhastigheds kølevifter.

 

Designet på denne type lys

Viparspectra LED grow light serie er udviklet af indendørs dyrkere. Disse er udviklet efter mange år med omhyggelig eksperimentering, rettelser og testning. Med dette lys vil du se en betydelig stigning i dine planters kvalitet, ved blandt andet at dyrke større blomster, der er tætte og fuldstændigt overtrukket i harpiks.

Så tag det bedste valg, køb Viparspectra LED belysning, og forkæl dine planter – Med KUN det bedste.

  • Den perfekte økonomiske løsning som vil skabe flotte resultater i dit grotelt, uden at bruge meget i strøm og udlade en masse varme
  • Lækkert og flot design
  • Kan købes for overkommelige penge
  • Anerkendt brand
  • Mange åers erfaring
  • Til professionel og hobby brug
  • belysning til planter i et inde klima
  • Fuldt spektrum