wonder flavours

Wonder Flavours giver dig en god smag alle dage i ugen – garanteret

Jeg ville ikke kunne leve med mig selv, hvis ikke jeg smagte en af de gode Wonder Flavours, inden jeg stoppede min vapning. Jeg har i hvert fald tænkt mig at stoppe engang, men jeg ved ikke helt hvornår endnu. Jeg tror ikke jeg gider at blive ved når jeg får et seriøst arbejde. Inden da skal jeg simpelthen bare have stoppet min vape-karrierer.

Wonder Flavours giver din hverdag kolorit

Jeg er en som har stor erfaring indenfor rigtig, rigtig mange smage til en vape. Det her er et af de bedre distributører indenfor branchen. Jeg har i hvert fald ikke smagt mange væsker som har samme smagskolorit i sin smagspalette. Jeg ved dog ikke om det er meningen at det skal være ens førstehåndsindtryk og så bliver det dårligt senere. Det har jeg prøvet før nemlig. Jeg var lige blevet helt forelsket i en der lavede væske og smage til vape og så lige pludselig var det lort. Det er et af de værste forræderier i historien i hvert fald for mig. Jeg har aldrig tænkt mig at tilgive dem, medmindre de måske gav mig masser af den gode væske gratis. Så kunne jeg i hvert fald tænke over det, men jeg ved det ikke helt hehe. Hvad skulle de mon ellers gøre? Give mig en masse penge eller et bj. Jeg håber bare de her Wonder Flavours kan noget i længere tid, eller aldrig stopper med gode smage.

Hvad er Wonder Flavours’ plan for fremtiden?

Jeg har ikke noget decideret svar til det, men jeg håber det bliver godt. Det er i hvert fald en karriere som jeg ville følge og blive ved med at støtte. Lige nu er det helt sikkert at de har de bedste smage på markedet. Det er noget jeg ville have brug for at få mine fingre i. Jeg har dog allerede dampet en masse af det her gode stads, men det er ikke sikkert de kan blive ved. Jeg ved ikke om de har nok kunder til at kunne blive in business, men jeg prøver at hjælpe lidt. Det er næsten mit livs mission lige nu at sørge for deres kunder. Det er en hellig mission for mig og ingen skal komme og ødelægge den for mig. Det er vigtigt – ikke kun for mig, men for alle at de bliver ved med at blive i branchen.